Mixofrenia feat. Alina Crişan - Loungin' Under Moderate Light

 
Colaborarea cu Mixofrenia s-a concretizat din dorinta de a oferi celor ce ne sunt alaturi in fiecare zi o alta dimensiune a spiritului Irish Pub Constanta. Loungin' Under Moderate Light este mai mult decat o compilatie muzicala pentru ca piesele au fost refacut integral tocmai pentru a primi o noua incarcatura emotionala, un simplu mix alcatuit din aceleasi titluri nu ar fi avut acelasi efect.
Acesta este motivul pentru care consideram ca se muleaza perfect pe filozofia nostra. 10 out of 10 este primul pas. Vor urma altii, poate animati de alte idei insa cu siguranta avand aceeasi substanta. Oricum este un inceput si din alte puncte de vedere.
Din cate stim noi acest fel de a aborda un material discografic este unic. Ideea Mixofrenia insumeaza mai multe modalitati de exprimare muzicala, rezultatul fiind mai mult decat satisfacator pentru oricare ascultator, avizat sau mai putin avizat. Reactiile in totalitate pozitive primite in urma lansarii materialului confirma acest lucru si fiecare dintre ele ne amplifica bucuria de a va oferi cadou acest superb disc.


- MIXOFRENIA feat. Alina Crisan - Lost
- MIXOFRENIA feat. Alina Crisan - Everytime
- MIXOFRENIA feat. Alina Crisan - Missing
- MIXOFRENIA feat. Alina Crisan - Touch me
- MIXOFRENIA feat. Alina Crisan - Toca's miracle
- MIXOFRENIA feat. Alina Crisan - How did you know
- MIXOFRENIA feat. Alina Crisan - The Storm
- MIXOFRENIA feat. Alina Crisan - In And Out Of Love
- MIXOFRENIA feat. Alina Crisan - You're Not Alone
- MIXOFRENIA feat. Alina Crisan - Let Go
 

Mixofrenia feat. Alina Crişan - Loungin' Under Moderate Light 2

 
Pentru ca ne-a placut ce-am reusit sa facem cu Loungin' Under Moderate Light am continuat cu cel de-al doilea album: Loungin' Under Moderate Light 2


- Enjoy The Silence
- With Or Without You
- Crazy
- Only you
- I Just Died In Your Arms Tonight
- Time After Time
- One More Night
- Delicate
- Romantic World
- Forever Young